Innsjekk

No nærmar det seg Lerum Cup 2018. Det heile startar med innsjekk i Sognahallen på fredag frå 18:00 til 23:00. Her vil de få utdelt cupposar til laget ditt. I desse finn de Deltakarkort (A/B/F), T-skjorter, Stao no pao-magasinet, informasjon om underhaldning- og  restauranttilbod, Lerumsaft og anna. 

Matkort

Under innsjekken kan laget eller enkeltpersonar kjøpe seg matkort for helga. Ein kan kjøpe kort for heile helga eller for enkeltmåltid.

Prisar:
Vaksen 200,-
Born (16år) 150,-
Frukost 75,-

Parkering

Når de kjem til Sogndal for innsjekk er det fleire parkeringsplassar de kan nytte. Ingafossen og parkeringskjellaren på Fosshaugane Campus er i umiddelbar nærheit til Sognahallen. I tillegg finn du eit parkeringshus under studenboligane på andre sida av elva frå hallen, og nokre parkeringsplassar mellom Sogndal VGS og svømmebassenget. (Sjå kart)

Kart Fosshaugane Campus Sogndal 2018.png

Lurt å pakke med seg på cup

Fotballutstyr:

– Fotballsko
– Leggskinn
– Shorts
– Strømper
– Keeperhansker til keeper
– Drakt
– Treningsdress
– Drikkeflaske
– Ekstra treningsklær
– Bag/tursekk til å ha med på arenaene
- Sportstape

Til overnatting:

– Liggunderlag/madrass
– Sovepose
– Pute

Fritid:

- Håndklær
– Tannbørste/tannkrem
– Antibac
– Lett jakke
– Plastpose til skittentøy
– Allergimedisin
– Regntøy
– Såpe/shampo
– Solkrem
– Joggesko
– Undertøy
– Slippers/innesko
– Sokker
– T-skjorter
– Shorts
– Badetøy
– Bukser etter behov
– Gensere/skjorter etter behov
– Mobiltelefon og lader
– Lommepenger til eget forbruk
– Kortstokk / reisespill

OBOSliga-kamp mellom Sogndal-Skeid under Lerum Cup

Eitt av høgdepunkta under Lerum Cup er fotballfesten på Fosshaugane Campus med A-laget vårt i aksjon. 

-       Me gler oss alltid spesielt til å spela kamp på Fosshaugane under Lerum Cup. Det er fotballfest i heile bygda, og på stadion er det alltid mykje folk og bra trøkk under desse kampane. Det er heilt klart eitt av årets store høgdepunkt, seier trenar Eirik Bakke

Årets motstandar er eit lag me ikkje har møtt på mange år. Det er ti år sidan Oslo-laget var på besøk, i juli 2009. Då vann me 2-1, etter at Tarjei Dale skåra to mål. Då me møtte dei i Oslo enda det 1-1.

Skeid rykka opp til OBOS-ligaen til årets sesong etter ein god sesong i fjor, og dei har so langt i år levert bra med avansement i cupen og grei poengsanking i serien. På sidelinja har dei ein av dei største fargeklattane i norsk fotball, trenar Tom Nordlie.

Me gler oss til fotballfest og eit spennande oppgjer på Fosshaugane!

SOGNDAL – SKEID

Søndag 23. juni kl.18:00, Fosshaugane Campus

Kjøp din kampbillett på sogndalfotball.no

Følg oss!

Det vil skje mykje på dei ulike plattformane våre under Lerum cup. Få med deg alt fra viktig informasjon til morosame konkurransar. 
Lerum Cup kan du fylgja på mange forskjellige sosiale medium, og her er ei oversikt over desse:

Instagram:
Me heiter lerumcup.fotball og nyttar emneord #Lerumcup.

Facebook:
Lerum Cup er på Facebook, og her vil me publisera  alt av info om cupen samt filmar og bileter frå cuppen. Her er lenkje til vår Facebook-side.

Snapchat:
På Snapchat vil det komme morosome klipp av cuppen, frivillige og A-laget. Legg oss til med brukarnamnet : sogndalfotball

Appen:

app.png

Lerum Cup-appen er ein lett måte å få informasjon under cuppen. Her finn du  programmet, kart, bussruter, bileter og mykje anne. Det er også her det vil komme info om endringar og ellers viktig informasjon.

Last den ned og ha alt du treng i bukselomma. Den er tilgjengleg på både iPhone og android. 

Last den ned her!

Appstore

Google play

 

 

Betal med VIPPS på Moane under Lerum Cup

Hafslo IL tilbyr for første gong VIPPS som eit betalingsalternativ i kioskane under Lerum Cup. Har du VIPPS på mobilen, kan du søkje på "Hafslo Idrettslag" eller VIPPS-nummer 114316.

Det er også mogleg å betale med kontantar og kort som tidligare. NB: For dei som vil betale med kontantar, oppmodar me at de nyttar minibank i Sogndal eller Hafslo sentrum før de kjem til Moane.