Følg oss!

Det vil skje mykje på dei ulike plattformane våre under Lerum cup. Få med deg alt fra viktig informasjon til morosame konkurransar. 
Lerum Cup kan du fylgja på mange forskjellige sosiale medium, og her er ei oversikt over desse:

Instagram:
Me heiter lerumcup.fotball og nyttar emneord #Lerumcup.

Facebook:
Lerum Cup er på Facebook, og her vil me publisera  alt av info om cupen samt filmar og bileter frå cuppen. Her er lenkje til vår Facebook-side.

Snapchat:
På Snapchat vil det komme morosome klipp av cuppen, frivillige og A-laget. Legg oss til med brukarnamnet : sogndalfotball

Appen:

app.png

Lerum Cup-appen er ein lett måte å få informasjon under cuppen. Her finn du  programmet, kart, bussruter, bileter og mykje anne. Det er også her det vil komme info om endringar og ellers viktig informasjon.

Last den ned og ha alt du treng i bukselomma. Den er tilgjengleg på både iPhone og android. 

Last den ned her!

Appstore

Google play

 

 

Betal med VIPPS på Moane under Lerum Cup

Hafslo IL tilbyr for første gong VIPPS som eit betalingsalternativ i kioskane under Lerum Cup. Har du VIPPS på mobilen, kan du søkje på "Hafslo Idrettslag" eller VIPPS-nummer 114316.

Det er også mogleg å betale med kontantar og kort som tidligare. NB: For dei som vil betale med kontantar, oppmodar me at de nyttar minibank i Sogndal eller Hafslo sentrum før de kjem til Moane.

Følg Lerum Cup på sosiale medium


Lerum Cup kan du fylgja på mange forskjellige sosiale medium, og her er ei oversikt over desse:

Instagram
Me heiter lerumcup.fotball og nyttar emneord #Lerumcup.

Facebook
Lerum Cup er på Facebook, og her vil me publisera lenkjer og anna info om cupen. Her er lenkje til vår Facebook-side.

App
Lerum Cup-appen er ein lett måte å få informasjon under cuppen. Her finn du  programmet, kart, bussruter, bileter og mykje anne. Last den ned og ha alt du treng i bukselomma. Den er tilgjengleg på både iPhone og android. 

Last den ned her !

Appstore

Google play